5 Ağustos 2018 Pazar

 Avon kayıt olmak ücretsizdir.

Avon kayıt olmak ücretsizdir . Hiç bir ücret ödemeden, sermayeniz olmadan, temsilci olarak kendi işinize başlayabilirsiniz. avon Kayıt için ücret ödemezsiniz , sizde Dünyanın en büyük doğrudan pazarkama şirketindeki yerinizi alabilirsiniz. Avon kayıt işleminizi gerçekleştirerek dünyanın en çok güvenilen kozmetik ürünlerini satabilirsiniz ve kendi işinize sahip olabilirsiniz. Bunun yanında Avon’un üyelerine sağladığı özel hediyeler, fırsatlar ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. .Başvuru formunu doldurmak için lütfen TIKLAYIN. 
Her temsilci %33’e varan kar fırsatlarından ve Avon’un sunduğu bir çok hediyeden yararlanabilir. Bunlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken üyelik formunu doldurmak. Temsilcisi olduktan sonra her yaptığınız satıştan %33’e varan kazanç sağlayabilirsiniz ve bunun yanında temsilci programındaki satış hedeflerini gerçekleştirip hediyelerden yararlanabilirsiniz.Satış yaptığınız her ürün Avon’un memnuniyet garantisi altındadır. Yani her ürünü, memnun kalınmadığında 40 gün içinde iade edebilirsiniz. Avon Temsilcileri ailesine katılarak Avona üye olup kazancınıza kazanç katmak artık çok kolay. Avon Ailemize Hoş Geldiniz.

Avon kayıtAvon tüm temsilcilerini harika hediyeler ile desteklemektedir.

K9 ilk kampanyanız ise 5 katalog içeren 130 TL. siparişinize AVON PREMİERE LUXE EDT 30 ML. HEDİYE. K9 ikinci kamyanız ise 130 TL ve 5 katalog içeren siparişinize SUPERSHOCK MASKARA ve MARK EPİK RUJ rosy outlook HEDİYE. K9 ikinci kamyanız ise 130 TL ve 5 katalog içeren siparişinize ANEW DERİNLEMESİNE NEMLENDİRİCİ KREM ve AT SUPREME OİL  Şampuan 400ml. HEDİYE. (HEDİYELER BİR SONRAKİ KAMPANYADA İLK SİPARİŞİNİZ İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.)

Avon kayıtAyrıca bu hediyelere ek olarak .

5 katalog içeren toplam 200TL sipariş verin K10’deki ilk siparişinizle BLACK SUEDE SPORT EDT! 10 katalog içeren toplam 500TL sipariş verin K10’daki ilk siparişinizle  BLACK SUEDE SPORT EDT ve yanında 4 PARÇA PİER CARDEN CAM SERVİS SETİ (22 ve 28 cm katlı kurabiyelik, 28 cm tabak ve 22 cm kase)  HEDİYE. 10 katalog içeren toplam 800TL sipariş verin K10’daki ilk siparişinizle BLACK SUEDE SPORT EDT, 4 PARÇA PİER CARDEN CAM SERVİS SETİ (22 ve 28 cm katlı kurabiyelik, 28 cm tabak ve 22 cm kase) ve CEM 28 cm YANMAZ YAPIŞMAZ DERİN TAVA ve 28cm YANMAZ YAPIŞMAZ IZGARA TAVA HEDİYE.

Avon kayıtHediyeler bitmiyor kazanmaya devam .

Birde  arkadaşını tavsiye et kazan hediyelerimiz var 1. tavsiyenize tavsiye ettiğiniz arkadaşınız 5 katalog ve 130 tl sipariş verdiğinde AVON PREMİERE LUXE EDT 30 ML. HEDİYE. 2. tavsiyenize tavsiye ettiğiniz arkadaşınız 5 katalog ve 130 tl sipariş verdiğinde 5 Lİ YÜZDE YÜZ PAMUK EL HAVLU SETİ HEDİYE . 3. tavsiyenize  tavsiye ettiğiniz arkadaşınız 5 katalog ve 130 tl sipariş verdiğinde ÇİFT KİŞİLİK YATAK ÖRTÜSÜ  HEDİYE. program koşullarını sağlayan 4. ve sonraki tavsiyelerinizde hediyeler enbaştan tekrar aynı şekilde devam etmektedir . AVON resmi web sitesine BURADAN ulaşabilirsiniz . online katoloğa ulaşmak isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Avon Temsilcisi Ol Avon temsilcisi ol 2 Saat içerisinde Avon temsilcisi ol arak kazanmaya başlamak için yapmanız gereken tek şey aşağıda ...